Tuesday, June 26, 2012

BLIK UMAH~!!!!!!

GOING BACK HOME~!!
akhirnya..~ lpas 3 bulan kt ganu, akhirnya  aku blik umah.. finally..
tapi sbaik aku balik, ak dpt berita yg mngejutkn aku... satu jari kaki ayah ak dh kne ptong...
rupanya mse aku rse x sdap hti and glass pecah tu, ayah aku msuk wat.. tapi diorang x ckap pe pun kat aku.. mmg aku agak terekjut. tp aku faham sebab tyme tu aku tgah final exam.. tapi rse terkilan tu ade.. mase aku call, x cakap pape, suara dgr ceria, tpi aku x syak pape.. cume rase there is something wrong.. like they didn't tell me something.. rupa - rupanya tentang nih.

alhamdulillah, keadaan ayah ku dh pulih.. tapi kena pantau slalu.. n tak bleh jln byk sgt... nsib baek abg aku keje MA.. so bleh tlong uruskan hal cuci luka... hmmm... smoga ayah ku smakin smbuh.. amin...

No comments:

Post a Comment